Ofte stilte spørsmål

Her kan du se noen av de mest stilte spørsmålene

Hva er applikasjonen?
Applikasjonen er et verktøy utviklet for å hjelpe kunder med å holde seg informert om forsinkelser i togtrafikken og administrere transporten mer effektivt.


Hvordan fungerer applikasjonen?
Applikasjonen gir oppdateringer om forsinkelser i togtrafikken. Her kan du også administrere hvem i din organisasjon som skal ha tilgang til applikasjonen, samt hvem i din organisasjon som skal varsles om forsinkelser i trafikken.


Hvilke fordeler gir applikasjonen?
Applikasjonen gir økt åpenhet i transportprosessen, slik at kundene kan spore transporten sin i sanntid og dele denne informasjonen innenfor deres organisasjon, underleverandører eller sluttkunder.


Er applikasjonen enkel å bruke?
Ja, applikasjonen er designet for å være brukervennlig og intuitiv, slik at kunder raskt og enkelt kan få tilgang til informasjonen de trenger.


Kan jeg få tilgang til applikasjonen fra mobilenheten min?
Ja, applikasjonen er kompatibel med både stasjonære og mobile enheter, slik at du kan holde deg informert mens du er på farten.


Hvordan registrerer jeg meg for applikasjonen?
Dersom du har/hadde en personlig konto på vår nettportal som har vært aktiv etter 2021, har vi allerede gitt deg tilgang til applikasjonen. Hvis du ønsker å få tilgang til applikasjonen, kan det hende at noen i organisasjonen din allerede har tilgang, vennligst undersøk med din nærmeste leder. Hvis du fortsatt trenger tilgang, kan du gjerne kontakte kundeserviceteamet vårt.


Koster det å bruke applikasjonen?
Det koster ingenting å bruke dersom du er kunde hos CargoNet.


Kan jeg kansellere varslene mine når som helst?
Ja, du kan kansellere varselet når som helst ved å gå til kontoinnstillingene dine.


Kan jeg tilpasse informasjonen jeg mottar fra applikasjonen?
Ja, du kan tilpasse informasjonen du mottar fra applikasjonen for å passe dine spesifikke behov og preferanser ved å gå til varslingsinnstillinger.


Hvor ofte sendes oppdateringer ut?
Oppdateringer sendes ut i sanntid ettersom det oppstår forsinkelser i togtrafikken som kan hindre den planlagte lossetiden på terminalen, slik at du kan holde deg informert så raskt som mulig.


Hvor nøyaktig er informasjonen som gis av søknaden?
Informasjonen applikasjonen gir er så nøyaktig som mulig, basert på sanntidsdata om togtrafikk fra svenske og norske infrastrukturforvaltere.


Er det en grense for hvor mange brukere som kan få tilgang til applikasjonen?
Det er ingen grense for antall brukere som kan få tilgang til applikasjonen.


Hvor ofte oppdateres applikasjonen?
Applikasjonen oppdateres jevnlig for å sikre at den fungerer problemfritt og gir den mest oppdaterte informasjonen.


Hvordan kan jeg lære mer om applikasjonen?
Du kan lære mer om applikasjonen på nettstedet vårt der vi har videoopplæringer som forklarer applikasjonen. Vi har også brukermanualer som kan hjelpe deg.


Er applikasjonen tilgjengelig på flere språk?
Ja, applikasjonen er tilgjengelig på engelsk og norsk.